Bureau

In 2007 werd het studiebureau opgericht door Henk Pijpaert. Onze diensten omvatten ontwerp, studie, coördinatie en opvolging van de multidisciplinaire technische installaties.  Ons team met kantoren te Gent en Oudenaarde heeft een divers projectenprofiel opgebouwd zoals kantoorcomplexen, hotels, musea, projecten in de verzorgingssector, scholen, sportinfrastructuur, collectief wonen en exclusieve residentiele projecten.  Onze opdrachten vertegenwoordigen zowel nieuwbouw als herbestemmingen door renovatie van bestaande sites en restauratie van beschermde monumenten.

Het integrale ontwerpproces wordt aangestuurd door de motieven: duurzaamheid, comfort en budgettering.  De respectievelijke belangen van deze motieven vormen het unieke dna van ieder project. Het is onze ambitie dit unieke dna te doorgronden en te vertalen naar het juiste advies en technisch concept.

Onze cultuur van werken steunt op intensief teamwerk, een zeer groot architecturaal engagement en een focus op het raffineren van ontwerpideeën. Deze ontwerphouding leidt steeds tot zeer specifieke en gepersonaliseerde oplossingen, coherent aan de architectuur en de klemtonen van de bouwheer.  

DSC_0614
HPE-23
20180712_153253
_DSC0105
HPE-46
HPE-237
DSC_1780
HPE-bureau2-58
skydiven 2
HPE-bureau2-45
HPE_Gent-66
HPE-bureau2-44
skydiven 3
HPE-bureau2-55
DSC_1808 aanpassing

Team

Henk Pijpaert
Zaakvoerder en eigenaar | Ir. architect
Eddy Van Haesebroeck
Ingenieur speciale technieken
Sabine Lamonte
CAD operator
Katrien Van Simaeys
Hoofd administratie
Tom Mostrey
Ingenieur speciale technieken
Hans De Bosschere
Ingenieur speciale technieken
Melanie Pijpaert
Management
Marianne Monté
Ingenieur speciale technieken
Korneel Hinderyckx
CAD operator
Steven Vanderyse
Ingenieur speciale technieken
Karel Vanhoutte
Ingenieur speciale technieken
Stijn Vral
Design Assistant speciale technieken
Evelien Bogaert
Ingenieur speciale technieken