naar overzicht

Vives The Cube

We bouwen mee aan het campusgebouw “the Cube” voor VIVES bestaande uit twee auditoria, een studentenrestaurant met grootkeuken en bijhorende foyers. De gelijkvloerse verdieping bestaat uit commerciële ruimtes. De HVAC installatie vertrekt vanuit een heel goede ventilatie voor alle ruimtes: de foyer, auditorium klein en groot, restaurant, grootkeuken, lounge en foyer profs. Op die manier worden maximaal de freecoolingsprincipes gehanteerd en zal de kwaliteit van de binnenlucht verzekerd zijn.

De volledige elektrische installatie is ontworpen op maat van de bouwheer en het specifieke gebruik van de verschillende zalen. Het verlichtingsconcept is sterk gedetailleerd en zet in op energiezuinigheid en slimme schakelsystemen.

  • Opdrachtgever ION
  • Plaats Kortrijk
  • Architect dmvA Architecten

andere projecten